Om Psykolog.se

Andra generationens psykologer har tagit över familjeföretaget som startades 1978 på Drottninggatan i Stockholm. 2004 blev verksamheten delvis digital med domänen psykolog.se - en domän som vi nu använder som samlingssida för att lista alla Sveriges psykologer online. Vi skapar en sammanställning och listar de olika aktörerna, baserat på vilka tjänster och behandlingar de erbjuder, priser och reviews & rating.  

Vi som äger och driver psykolog.se är en grupp av psykologer och entreprenörer som vill att det ska vara så enkelt som möjligt att navigera rätt mellan olika digitala aktörer på den snabbt växande scenen av psykologer på nätet. 

Köpa domänen? 

Vi har det senaste året fått många bud att sälja domänen psykolog.se - men tackat nej till alla. Vi arbetar aktivt med att psykolog.se ska vara uppdaterad med den senaste informationen och bidra med maximalt samhällsvärde.  Domänen är därför egentligen inte till salu och vi letar inte aktivt efter en köpare, utan fokuserar på att skapa en riktigt bra samlingssida med all information man som patient behöver för att välja rätt vårdgivare. 

Om ni skulle vara intresserad av att köpa domänen - skicka ett bud eller kontaktförfrågan så återkommer vi, men vi kommer sannolikt att behålla och utveckla domänen öven framöver.

Det går bra att kontakta oss via formuläret om ni har idéer på förbättringar, samarbeten eller ändringar av sidan.

Skicka meddelande:

Tack för ditt meddelande!

© Psykolog.se 2021

Psykolog.se har funnits sedan 2004 som ett digitalt stöd för en fysisk psykologmottagning i Stockholm. Psykologifirman vid Observatorielunden finns fortfarande kvar men sajten Psykolog.se har utvecklats till Sveriges största jämförelseplattform för digitala psykologer. Här kan du hitta, jämföra och välja den digitala aktör som passar dina behov bäst. Vi är inte en vårdgivare - psykolog.se är en oberoende aktör som jämför och listar olika aktörer och jämför deras utbud och behandlingar.